2008. október 27., hétfő


Édesapja nyomdokaiba lép a kis Krokodilvadász

2008.10.26. 17:00
A két éve elhunyt Krokodilvadász Steve Irwin családja úgy döntött, nem hagyja elveszni a híres ausztrál természettudós munkásságát. Tíz éves lánya és négy éves kisfia is továbbviszi emlékét, a kissrác hamarosan saját műsorral rukkol elő.



Steve Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász egy tüskés rája csípése miatt hunyt el. Családja azonban – amely korábbi kalandozásaiban is szívesen részt vett, és emiatt számos bírálta érte a híres családfőt – úgy döntött, továbbviszi munkásságát. 10 éves lánya, Bindi után hamarosan négy éves fia, Bob is saját showműsort indít.

– Bob egy kis Steve klón, teljesen olyan, mint ő volt. Ránézek a gyerekeimre, és úgy érzem, mintha Steve is velünk lenne – mondta az édesanya, Terri a Globe magazinnak.
Bindi már most sztár, a kislány Emmy-díjat is kapott a Discovery Kids csatornán futó Bindi, a Dzsungel Lánya című ismeretterjesztő műsoráért, Bob pedig látszólag egyáltalán nem fél semmilyen élőlénytől. Gyakran vesz részt nővére showjában, órákon át képes óriási krokodilokkal és vadállatokkal játszadozni. Mivel ismeri a hüllőket és mindent tud róluk, a csatorna felkérte egy külön műsor elkészítésére.
– Megy majd neki a függetlenedés, természetesen a saját szintjének megfelelő műsora lesz – mondta Terri, aki annak ellenére, hogy sok kritika érte már a gyermekneveléssel kapcsolatban, meggyőződése, hogy a kicsik nem lehetnének boldogabbak. – Csodás életük van, világot látnak, sokoldalú embereket ismernek meg.
Ezt igazolta a tízéves kislány is.
– Rövid kis életem során már húsz ember életét éltem le és remélem, még többet fogok látni, illetve tapasztalni – magyarázta a bölcs kislány megcáfolva a kritikákat.

Nincsenek megjegyzések: